Exekutiv Insights

”Bra möjligheter att skapa en mer lönsam verksamhet”

Hej Petri Kiviharju, vd på pennspecialisten Stilo, ni har ju gjort en Företagsbesiktning med Exekutiv. Vad var bäst med besiktningen?
– Det bästa med företagsbesiktningen är att vi fick en större bild av hur vår verksamhet ser ut och fungerar. Med tiden blir det lätt att man faller in i gamla vanor och arbetssätt. Så företagsbesiktningen har blivit lite av en ögonöppnare för oss. Den tydliggjorde områden och arbetssätt som fungerade bra men även områden med förbättringsmöjligheter av olika slag.

Vad tror du att Stilo kommer ha störst nytta av från Företagsbesiktningen?
– Den har gjort oss mer medvetna om dels våra svagheter, men även våra styrkor. Då blir det också lättare att vidta åtgärder och planera strategin. Det gör att jag ser bra möjligheter att skapa en effektivare och i förlängningen mer lönsam verksamhet. Och att genom delegering av vissa uppgifter få en mer självgående och välfungerande verksamhet. 

Till sist, vilken är världens bästa penna?
– Oj, det finns så otroligt många olika pennor så det är omöjligt att svara på. Hade det funnits en som kunde korrigera min dåliga handstil så hade den varit ett självklart svar, men den tror jag dessvärre inte finns. En enklare fråga att svara på hade varit vem som är världens bästa pennleverantör.😁

Navigation

Quickview

Close

Categories