Thorelund Consulting

Företagsbesiktningen gav en aha-upplevelse Branch: Betong

Thorelund Consulting är konsulter i frågor kring betong – från utrustning och utbildningar till drift och certifieringar. Företaget har växt en liten bit för varje år som gått sedan start. Tills för en tid sedan då allt sköt fart. Projekt man hoppats på under lång tid kom in, idéer som legat och grott blev till verklighet. Allt började växa snabbt.

– Jag har gått på minor förut, så när allt började växa bestämde jag mig för att ta hjälp utifrån för att undvika nya minor. Jag vill kunna styra bolaget på ett sunt och långsiktigt klokt sätt. Exekutiv gav mig en verklig aha-upplevelse med sin Företagsbesiktning. De vet vad de pratar om, säger bolagets vd och ägare Andreas Thorelund.

Andreas berättar att företaget är ett klassiskt ägarlett familjebolag där ägare, styrelse och ledning är samma personer. När Exekutiv hörde av sig tyckte han det lät intressant och tog ett första möte. Dels för att se om han kunde få hjälp med att se över bolaget, dels för att få någon att bolla idéer med. Men han var inte övertygad om att någon utifrån skulle kunna hjälpa honom.

– Företagare tror ofta att de är unika och att ingen riktigt kan förstå deras situation eller erbjudande. Det trodde jag också tills jag träffade Exekutiv och de gjorde sin Företagsbesiktning. Pang, det var som en käftsmäll och ett uppvaknande när de gick igenom min situation. De hade läst mig som en öppen bok, skrattar Andreas.

Snart efter besiktningen bestämde han sig för att gå vidare och arbeta med Exekutiv Challenge i tre månader för att skapa utveckling och tillväxt.

– Nu har de snart gått tre månader och jag har fått extremt mycket tankar, idéer, verktyg och nya uppdrag genom Exekutiv. För mig är det inte en fråga om att jag ska fortsätta samarbeta med Exekutiv, utan hur vi ska göra det, avslutar Andreas.

Vill du veta mer?

Skicka ett mail, ring eller låt oss bjuda på en lunch. så ser vi hur vi kan hjälpa dig.